Welkom op de website van Papillio

Ontdek hier de brede waaier aan toepassingen, waarvoor Papillio het symbool staat en van Crea-Druk Blondeel bvba. In 2002 ontstond Crea-Druk Blondeel en staat nog steeds in voor het grafisch ontwerp van je logo, huisstijl, advertentie, folder, brochure, … tot het drukken hiervan alsook voor het creëren van je website en het verzorgen van je digitale marketing. In 2003 is Papillio geboren en staat symbool voor nog veel meer toepassingen: Papillio-magazine (sedert 2003), Papillio Special Magazine (sedert 2009), Papillio Special Event (sedert 2015), Papillio Entertainment, Papillio Toerisme…

Missie van Papillio:

‘Ik heb de vlinders lief om het wonder van hun gedaanteverwisseling, om hun kwetsbaarheid en hun kort, maar prachtig leven. Het leven is als een vlinder, het is vol veranderingen, het is kort en je kunt het daarom maar beter vullen met mooie dingen en kleuren om het intens te beleven’.

Onze magazines

Lees en bekijk Papillio-magazine lente / zomer / herfst / winter per seizoen en per editie alsook het Papillio Special magazine hier online.